Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Hergebruik van je woodwick glas

Als je geliefde Woodwick geurkaars zijn laatste zucht heeft gegeven, sta je waarschijnlijk voor de vraag: Wat nu? Het antwoord is simpel: Natuurlijk koop je meteen een nieuwe, maar het verhaal eindigt niet bij het aanschaffen van een verse geur. In plaats van het lege glas weg te gooien, kun je het omtoveren tot een veelzijdig en duurzaam huishoudelijk item.

Shop hier jouw nieuwe Woodwick geurkaars

Gebruik je lege Woodwick glas als vaas voor je bloemen

Een van de meest voor de hand liggende manieren om je lege Woodwick glas een nieuw leven in te blazen, is het gebruik ervan als een vaas. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp voegt het een vleugje stijl toe aan elke bos bloemen. Of je er nu tulpen, rozen of een veldboeket op zet, het Woodwick glas biedt een perfecte basis voor je bloemen.

Gebruik je lege Woodwick als voorraadpot

Maar de mogelijkheden om je glas te gaan hergebruiken stoppen hier niet. In de keuken kan het glas dienen als charmante opslagplaats voor verse kruiden. Of als voorraad pot voor keukenbenodigdheden zoals rijst, meel of zelfs hagelslag. Het glas biedt bescherming, maar fungeert ook als een decoratief element in je culinaire ruimte. Door de houten deksel met rubberen rand sluit je het glas goed af waardoor het luchtdicht is en je producten dus vers blijven.

Keukengerei in je lege Woodwick glas

Een andere slimme toepassing van het Woodwick glas in de keuken is het organiseren van keukengerei. Pollepels vinden een chique onderkomen, net als spatels en ander kookgerei. Het transparante glas maakt het gemakkelijk om te zien wat je nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd een vleugje klasse aan je keuken toevoegt.

Multifunctioneel glas van Woodwick

Ook voor kleinere ruimtes is het glas geschikt voor organisatie doeleinden. Gebruik het als een stijlvolle houder voor pennen, potloden of zelfs kwasten in je thuis kantoor of op je werkplek. Voor de badkamer is het een uitstekende opberger voor wattenschijfjes of wattenstaafjes, terwijl de mini’s van Woodwick perfect zijn voor het bewaren van paperclips, lucifers of zelfs haarspeldjes.

Duurzame levensstijl door hergebruik

Met deze creatieve benadering van hergebruik geef je jouw Woodwick glas een tweede leven. Het hergebruik van je lege glas is een stap in de richting van een duurzamere levensstijl. Dus voordat je overweegt om je lege Woodwick glas we te gooien, bedenk dan de talloze manieren waarop je het een waardevolle aanvulling kunt geven aan jouw huishouden.

Shop hier jouw nieuwe Woodwick geurkaars

Deel blog:

Andere blogs

Scroll naar boven