Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

WELK GEZICHT ZIT ER ACHTER AZZORO?

1Over Ons Arjan&Ingrid

Interieur expert:
Beukerstraat 6, Zutphen

Azzoro, de interieur expert van Zutphen.
Klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden hebben wij in juni 2022 naast onze webshop een fysieke winkel geopend.

Onze webshop hebben wij eind 2019 gelanceerd om iedereen te kunnen laten genieten van al het moois op het gebied van wonen.
In onze collectie vind je specifieke interieur items die gericht zijn op een jungle chique interieur. Denk hierbij vooral aan dieren in het zwart en in het goud. Daarnaast houden wij beide van kleur, dit vind je ook terug in ons assortiment.
Maar dat niet alleen, wij (Arjan & Ingrid) hebben beide een klokken-tik wat er voor zorgt dat wij op dit moment ruim 20+ verschillende soorten klokken in ons assortiment hebben. Met name stoere klokken met draaiende tandwielen. Een echte beleving.
Naast de beleving van draaiende delen in onze klokken is onze gehele winkel een beleving op zich. Wij brengen graag de sfeer van een jungle chique interieur over in onze winkel. Dit zorgt ervoor dat je naast woonaccessoires ook veel groen in onze winkel vind. Zowel op de wanden, het plafond en overal waar je bedenken kunt.

werken met interieur experts

Omdat wij graag onze kennis en expertise op het gebied van interieur willen delen met alle interieur liefhebbers, staan er in onze winkel en online allemaal experts voor je klaar. 

Ik (Ingrid) heb een mbo opleiding Manager Wonen gevolgd met aansluitend een avondopleiding Binnenhuisarchitectuur. Daarnaast ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest als Verkoopmedewerkster in de Woninginrichting. Hier gaf ik dagelijks advies over vloeren, gordijnen en kleur in het interieur. Ook ben ik 2 jaar werkzaam geweest op de vloer. Hier maakte ik het advies ook écht werkelijkheid. Samen met mijn collega’s legde we de mooiste vloeren, hangen we de raamdecoratie en gordijnen op en werden we ook ingezet om het door jouw gekozen behang te plakken. 

Na mijn woninginrichting avontuur ben ik werkzaam geweest tussen de tuinmeubelen. Ik vind het belangrijk om binnen met buiten te verbinden. Dit zie je ook terug in de jungle chique interieurstijl. We halen de jungle naar binnen, dieren gecombineerd met het groen uit de jungle. 

Naast mijn kennis die ik graag deel in de winkel en online, geef ik uiteraard ook interieuradvies. Wil jij weten hoe ik jou kan helpen als interieur expert? Neem een kijkje op www.interieuradviesgelderland.nl en plan je gratis kennismaking call vandaag nog in!

Leren in de interieurwereld

Wil jij ook een échte interieur expert worden? Wij van Azzoro zijn een erkend leerbedrijf voor leerlingen die een stage plek zoeken. In de afgelopen 2 jaar hebben wij al 5 stagiaires in onze winkel onder onze hoeden genomen. 

Wij nemen je aan de hand en leren je de belangrijkste interieur kneepjes uit het vak. Afhankelijk van de stage periode nemen we je mee door alle kennis op het gebied van interieur. 

Doordat ik zelf heb ondervonden hoe lastig het kan zijn om een goede en fijne stageplaats te vinden, hebben we Azzoro direct aangemeld als leerbedrijf.

Wij staan open voor al je ideeën en stellen het dan ook op prijs mee te denken tijdens onze ondernemersreis. We nemen je mee op inkoop naar de groothandel, naar leveranciers en ook nemen we je mee naar de interieurvakbeurs. 

Doe jij een opleiding gericht op interieur? Of een opleiding Small Business ondernemer? Dan pas jij wellicht in ons team. 
Voor de periode t/m 31 juli 2024 zitten we helaas vol, maar wellicht wil jij direct na de zomervakantie komen stage lopen, meld je dan nu!

Scroll naar boven