Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Welkom bij Azzoro Zutphen, waar stijl en verfijning samen komen in het hart van ons sfeervolle centrum. Ontdek onze unieke winkel op de Beukerstraat 6, waar we o.a. vol trots de exclusieve WERNS® collectie presenteren.

De betovering van de WERNS® collectie bij Azzoro

Bij Azzoro vind je door de hele winkel de unieke en prachtige collectie van WERNS®. De jungle chique inrichting van onze winkel vormt het perfecte decor voor deze bijzondere lampen en verlichtingsbronnen. Elk stuk uit de WERNS® collectie, nu verkrijgbaar bij Azzoro Zutphen, belichaamt de visie van het ontwerpersduo David Voß en Alexandra Gördes.

Jungle Chique in het hart van Zutphen

Onze winkel, gelegen in het hart van Zutphen, is meer dan allen een plek om te winkelen. Het is een ervaring, een ontdekkingsreis door de wereld van jungle chique design. Terwijl je tussen de producten van de WERNS® collectie wandelt, voel je de betoverende sfeer die de jungle chique inrichting creëert. De zorgvuldig gekozen details brengen niet alleen de producten tot leven, maar tillen de hele winkelbeleving naar een hoger niveau.

Unieke dierenlampen van WERNS® voor unieke huizen

De WERNS® collectie bij Azzoro omvat een opmerkelijke reeks dierenlampen die niet alleen licht brengen, maar ook een kunst en karakter toevoegen aan je interieur. Of je nu kiest voor de meest populaire wandlamp van Azzoro: Franz Josef, een gouden struisvogel die het snoer en de pendel in zijn snavel knelt, of de lieflijke Daisy die de genegenheid voor honden viert, elk stuk is doordrenkt met vakmanschap en creativiteit.

WERNS® Missie: minder saai, meer inspiratie

Achter de prachtige ontwerpen van WERNS® schuilt een diepere missie: woningen wereldwijd minder saai maken en meer inspiratie brengen in het dagelijks leven. Het ontwerpersduo gelooft in de kracht van kunst en design om een betekenisvolle interface te creëren tussen leven en esthetiek. Deze missie wordt weerspiegelt in elke dierenlamp en lichtbron die nu te bewonderen en te verkrijgen zijn bij Azzoro Zutphen.

Ontdek de WERNS® collectie bij Azzoro Zutphen

Of je nu een liefhebber bent van huisdieren, geïnspireerd wilt worden door de majestueuze jungle, of gewoon op zoek bent naar verfijnde verlichting met een uniek karakter, de WERNS® collectie bij Azzoro Zutphen heeft voor elk wat wils. Laat je verrassen door de combinatie van stijlvolle en kunstzinnige verlichting in onze winkel.

Breng een bezoek aan Azzoro aan de Beukerstraat 6 te Zutphen, en ontdek de magie van de WERNS® collectie in een omgeving die de creativiteit van deze unieke dierenlampen weerspiegelt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden bij het vinden van het perfecte stuk dat jouw huis transformeert. Azzoro Zutphen – waar de jungle chique sfeer de deur opent naar een wereld van verfijnd design en inspiratie.

Scroll naar boven