Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Creeër een back to school interieur

Voor je het weet beginnen de scholen weer! Het is natuurlijk van belang dat er een goede werkplek is om je schoolwerk te kunnen maken. Een bureau moet natuurlijk wel voorzien zijn van leuke accessoires om een goede werkplek te creëren. Bij Azzoro hebben we ons uiterste best gedaan om een zo groot mogelijk assortiment met bureau accessoires samen te stellen. Breng je bureau tot leven met de woonaccessoires van Azzoro! Denk aan mooie beelden variërend van groot naar klein, en verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen.

Creëer de perfecte studieplek:

Naast een mooi en praktisch bureau is het natuurlijk ook belangrijk om sfeer te creëren in de ruimte waar jij veel uren door zal brengen tijdens je studie. Denk eens aan een mooie hanglamp, een wandlamp voor boven je bureau of een tafellamp als bureaulamp. 

Zo kun je bijvoorbeeld onze meest populaire wandlamp Franz Josef aan de wand hangen voor een tikje eigenwijsheid van deze struisvogel. Zijn ogen spreken meer dan 1000 woorden. Ben jij net zo koppig en eigenwijs als Franz? Dan is hij zeker het overwegen waard! 

Ga jij liever voor een romantische en schattig tintje in je studeerkamer? Onze Meester konijn in een prachtige zilveren kleur brengt het licht op jouw bureau en is jouw steun en toeverlaat tijdens de pittige strijdt tussen de papieren. 

Blijf bewust van de tijd tijdens je studie

Door een fantastische klok op te hangen in jouw studie ruimte, breng je niet alleen de finishing touch toe, maar ben je ook iedere dag optijd voor je les, ga je optijd slapen om de volgende dag weer vol energie aan de slag te gaan en maak jij je ouders gelukkig door bewust te zijn van de tijd.

Bij Azzoro hebben we diverse klokken in ons assortiment die perfect kunnen aan sluiten op jouw wensen. Zo hebben we klokken van 46 cm die bijzonder goed geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Ook vindt je diverse tafelklokken die perfect passen op jouw bureau. 

Gebruik vazen om op te bergen

Back to school met onze wandvazen die je perfect kunt gebruiken als opberger voor je pennen, stiften en potloden die je vrijwel dagelijks gebruikt tijdens je studie. 

Woon je op kamers en heb je eigenlijk veel te weinig ruimte? Onze wandvazen kun je ook prima gebruiken in de keuken voor je verse kruiden, je pollepels en gardes, maar natuurlijk ook om je keuken op te fleuren!

Back tot school met planten in je studeerkamer

Planten voor concentratie: Planten kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor je studieomgeving, ze kunnen namelijk bijdragen aan je concentratie en zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit.

Heb je geen groene vingers? Overweeg kunstplanten voor een perfecte sfeer in een jungle chic interieur. Kunstplanten hebben helaas nog niet dezelfde werking als echt planten, zeker niet als het gaat om de inbreng van zuurstof. Maar daarin tegen bereik je wel de levendigheid met kunstplanten, die zorgen voor warmte en sfeer in je interieur. 

Studeren in een geurende omgeving

Een fijne studie kamer verdient ook een fijne geur. Dit kun je creëren met de geurkaarsen van Woodwick. Naast de fijne geur die de Woodwick geurkaarsen biedt, biedt het ook een hele fijne en ontspannen sfeer door het knetteren van het houten lont.

De Woodwick geurkaarsen zijn er diverse geuren en al deze geuren zijn weer verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Wil je meer weten over het effect van Woodwick geurkaarsen in jouw interieur? Lees dan ons blog.

Deel blog:

Andere blogs

Scroll naar boven