Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Hoe gebruik je amberblokjes?

Misschien heb jij ze al in huis, amberblokjes. Of wellicht heb je er al eens iets over gehoord. Amberblokjes zijn op dit moment razend populair. De Oosterse geurblokjes laten je hele interieur heerlijk ruiken.
Amberblokjes, ook wel geurblokjes genoemd, komen uit Marokko en worden gebruikt als huisparfum.

Je kunt een amber blokje op verschillende manieren gebruiken, je leest het hieronder:

  1. Leg de amberblokjes decoratief op een schaaltje.

Door je amber blokje(s) decoratief te gebruiken, geuren de blokjes vanzelf. Wanneer de geur wat afneemt kun je het blokje raspen. Gooi het geraspte deel van de amberblokjes niet weg! Lees hieronder verder wat je met de rasp kunt doen.

  1. Smelt de amberblokjes in een geurbrander.

Je kunt de amberblokjes laten smelten waardoor de geur vrij komt en deze zich lekker verspreid door je interieur. Wanneer je het zonde vind om het gehele blokje te laten smelten kun je er ook voor kiezen om het blokjes te raspen en het rasp te branden. Wanneer je het kaarsje uitblaast koelt het af en wordt het vanzelf weer hard zodat je het een volgende keer opnieuw kunt branden.

Leg de amberblokjes in een zakje in je kledingkast.

Altijd lekker fris ruikende kleding dragen? Leg een amberblokje in je linnenkast. Doe het amberblokje in een organza zakje en laat het blokje zijn werk doen. Wanneer de geur weer iets afneemt kun je het blokje weer raspen om de geur weer te activeren.

  1. Verkruimel het amberblokje in je stofzuigerzak.

Door het amberblokje te verkruimelen of rasp in je stofzuigerzak te doen, ruikt je woning heerlijk na het stofzuigen.

Hoelang gaat een amberblokje mee?

Een amberblokje zal zijn geur lang behouden, dit kan wel ongeveer een jaar zijn. Naar verloop van tijd zal het geurblokje van geur verzwakken, dan kun je het blokje raspen om zo de geur weer op te halen. Iets waar je heel lang plezier van zult ervaren.

Welke geuren amberblokjes zijn er allemaal?

Amberblokjes zijn er in heel veel verschillende geuren en kleuren. Zo is er altijd wel een geur die bij jou past. Geuren zijn heel persoonlijk, zo heeft ieder zijn of haar favoriete geur. In ons assortiment vind je standaard geuren als; Original amber, black amber en Sandelwood. Deze blokjes laten een heerlijke kruidige geur van amber achter.

Zo heeft ieder geurblokje ook een andere kleur. De geurblokjes Royal pink, Lily, Wood en Invicto hebben een leuk fleurig kleurtje.

Cadeautip:

Amberblokjes zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Wij hebben verschillende cadeausetjes voor je klaar gemaakt. Ga voor een schaaltje met 2 amberblokjes en een rasp in een organa zakje. Of kies voor een glazen kistje met 2 amberblokjes en een rasp.

Zelf iets samenstellen? Dit kan altijd. Wij hebben verschillende schaaltjes in ons assortiment welke je leuk kunt combineren met verschillende geuren en kleuren in de blokjes.

Klik hier voor ons gehele amber assortiment.

Deel blog:

Andere blogs

Scroll naar boven