Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Klant ervaring over het shoppen bij Azzoro

Eén van onze klanten, welke we gerust een fan mogen noemen, wilde wel een stukje over onze winkel schrijven. Het enthousiasme van andere klanten doet men vaak overtuigen. Zelf kunnen wij als eigenaar van Azzoro vol enthousiasme praten over onze eigen winkel, de inrichting en de beleving die wij gecreëerd hebben, maar door de ogen van een klant zou dit er heel anders uit kunnen zien.

Opening Azzoro Zutphen

Op 25 juni 2022 opende Azorro in Zutphen haar winkeldeuren nadat ze al enige tijd een webshop runden, maar Ingrid en Arjan wilden meer. Dromen, wensen en ideeën genoeg, maar een échte winkel vol sfeer en prachtige artikelen, daar gingen ze voor. Ik kan met recht zeggen dat ze dat gelukt is. De etalages zijn prachtig! Ingrid kan met haar creativiteit steeds een nieuw thema bedenken en als je de winkel binnenkomt voel je gelijk de rustige serene sfeer. Je kijkt je ogen uit en alle artikelen, geuren en kleuren in je opnemen is al een hele belevenis.

Eigenaren Azzoro

Ik maakte al vrij snel na de opening kennis met de eigenaresse. Haar liefde voor de winkel komt in alles tot uiting. Haar vriendelijkheid, het aanbod en je krijgt het gevoel alsof je er al jaren komt. Van dinsdag tot en met zaterdag (en de koopzondagen) staat Ingrid voor iedereen klaar, geholpen door haar partner en moeder. Je merkt dat de winkel geen onderdeel is van een machtig concern. De persoonlijke touch is duidelijk te zien en te voelen.

Jungle chique interieur winkel Zutphen

De winkel staat vol met de nieuwste, meest trendy woonaccessoires en snuisterijen, maar ook met bijvoorbeeld een “Harvey davidson” tafel. Kleine dingen zoals kaarsen, kerstornamenten en amberblokjes, maar ook een ruime keus aan wandlampen, tafellampen en vloerlampen. Glasschilderijen, klokken je kunt het zo gek niet bedenken. Heb je ergens een saai plekje in huis? Bij Azorro vind je precies waarvan je nog niet wist dat je het zocht. Bij iedere stap krijg je meer ideeën –  en eerlijk je wordt er ook een beetje hebberig van – en wordt je alleen al enthousiast van wat je ogen allemaal zien! Aangezien ze met enige regelmaat “op inkoop gaan” zie je bij ieder bezoek wel weer iets nieuws.

Mijn persoonlijke aankopen

Zelf heb ik een prachtige pauw wandlamp gekocht en een majestueuze leeuwenkop die je kunt gebruiken als bloempot, maar ook als single piece. Wat kleine snuisterijen voor die saaie plekjes en amberblokjes voor een heerlijke geur in huis….

Prijzen bij Azzoro

Als ik je nu al niet enthousiast heb gekregen heb ik nog een laatste troefkaart. De prijzen. De eerste keer dat ik bij Azorro binnenkwam en de prijskaartjes zag was ik aangenaam verrast. Natuurlijk zijn het geen – met respect- Action prijzen, maar vergelijkbaar met andere winkels zul je er blij van worden.

Azzoro webshop

Kijk eens in hun webshop en als je een keer het Hanzestadje Zutphen bezoekt loop er dan eens binnen. Je zult merken dat ik niets teveel heb gezegd!

Ben jij ook één van de Azzoro fans en vind jij het leuk om je ervaring te delen? Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of via WhatsApp. We zijn nieuwsgierig naar jouw persoonlijke Azzoro ervaring.

Deel blog:

Andere blogs

Scroll naar boven