Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Waarom een industriële klok van Azzoro niet mag ontbreken in het interieur

Industriële wandklok als eye catcher voor je interieur

Wij van Azzoro zien een klok als een echte eye catcher. Iets dat de aandacht trekt en een statement maakt in je interieur. Door de juiste klok toe te voegen in jouw interieur ontbreekt het nooit aan tijd, sfeer en iets om naar te kijken. Een decoratief item met een functie. Door de bewegende tandwielen blijf je naar je industriële klok kijken, zodra je deze een mooi plekje hebt gegeven.

Hulp bij het kiezen van de juiste klok

We kunnen ons goed voorstellen dat het een uitdaging is om de perfecte klok te vinden voor jouw interieur. Daarom willen we je graag helpen. Bepaal als eerste de plek waar jij de klok wilt hebben hangen of staan. Ga je voor een industriële klok voor aan de wand, of ga je voor een tafel model? Daarna kun je gaan bepalen welk formaat je kwijt kunt. Welke kleuren sluiten aan op jouw interieur en welke stijl wil je toevoegen? Ga je voor een industriële, moderne of een  chique klok?

Wij van Azzoro hebben altijd +15 klokken op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Denk hierbij aan klokken in de afmetingen 46, 53, 60, 70, 80 en 90 cm.

Industriële klok 90 cm, 110 cm en 130 cm

In onze fysieke winkel hebben we zelfs klokken van 110 cm en 130 cm beschikbaar. Deze staan niet op onze website omdat we deze klokken niet kunnen versturen. I.v.m de grote afmeting worden deze klokken per pallet verzonden, helaas zijn de verzendkosten t.o.v. z’n grote klok niet haalbaar. Natuurlijk kun je deze klokken wel bij ons afhalen aan de Beukerstraat 6 te Zutphen.

Hoe kies ik het juiste formaat klok?

Vind je het nou lastig in te schatten hoe een klok uit komt op jouw wand? Wij adviseren onze klanten om de afmeting van jouw toekomstige klok uit karton te knippen. Deze kun je eenvoudig met een stukje schilderstape aan de wand plakken. Hierdoor krijg je direct een beeld van de grootte van de klok die jij op het oog hebt.

Waar zijn Industriële klokken van gemaakt?

Al onze klokken zijn gemaakt van metaal. Indien de klok is afgewerkt met een glasplaat is dit ook echt glas. Onze klokken zijn van goede kwaliteit en afkomstig van een A-merk, waardoor onze klokken járen mee gaan. Je raakt dan ook niet snel uitgekeken op onze klokken.

Wat Azzoro klokken uniek maakt:

Unieke en diverse designs, draaiende tandwielen, ook wel radars genoemd. Keuze uit vele afmetingen en diverse modellen.

Al onze klokken werken op een batterij. Er gaat 1x een AA-batterij in voor het uurwerk en 2x een AA-batterij voor de tandwielen. Wij adviseren een kwalitatief goede batterij te gebruiken voor onze klokken. De tandwielen vragen nogal wat power van een batterij om op gang te komen. Dit wil niet zeggen dat de batterij dan ook snel leeg zal zijn. De tandwielen zullen +/- 1 jaar draaien op een goede batterij.

Industriële klokken met draaiende tandwielen

Mocht je het bewegen van de tandwielen zat zijn, kun je simpelweg de batterij er uit halen. Wanneer de tandwielen niet draaien, neemt dit het effect van de klok niet weg. Het uurwerk zal gewoon door lopen waardoor je dus nog steeds niet te laat komt.

Klokkenservice van Azzoro

Het kan wel eens voorkomen dat er iets is met een klok. De draaiende tandwielen zijn en blijven natuurlijk bewegende onderdelen over elkaar waardoor het wel eens voor kan komen dat deze gaan ratelen of gaan piepen. Ontzettend vervelend, maar hier kunnen we iets aan doen. Woon je in de buurt van Zutphen? Dan heten we je van harte welkom in onze winkel en helpen we je graag. Wij halen de klok voor je uit elkaar, behandelen deze en zetten de klok weer voor je in elkaar zodat die weer kan shinen in jouw interieur.

Hou jij van industriële klokken, modern of toch liever een chique klok? We hebben voor ieder wat wils. Naast onze mooie industriële klokken voor aan de muur, hebben we altijd een mooie collectie tafel klokken in ons assortiment.

Zit jouw pareltje er nog niet tussen? Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor jouw perfect klok.

Deel blog:

Andere blogs

Scroll naar boven