Gratis verzending vanaf € 50,-

Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden

Fysieke winkel Beukerstraat 6, Zutphen

Nieuw in Zutphen: Officiële Woodwick dealer Azzoro

Officiële Woodwick Dealer Zutphen

Vanaf vandaag “donderdag 13 april 2023” vind je WoodWick in ons assortiment.
WoodWick is het merk onder de geurkaarsen. Uniek door zijn houten lont, het geknetter hiervan zorgt voor een echte beleving wanneer je de geurkaarsen van WoodWick brandt.

De geurkaarsen van WoodWick zijn gemaakt van soja en kwalitatief parafine. Hierdoor zijn de geurkaarsen ook nog eens milieu vriendelijk.

Knetterende geurkaarsen voor in huis.

Geurkaarsen worden steeds meer een belangrijk onderdeel van ons interieur. En dat is niet voor niets! Brandende kaarsen zorgen voor een gezellige en warme sfeer in huis. Wanneer deze ook nog eens een heerlijke geur verspreiden door je interieur creëert het direct een fijn gevoel.

Hoe haal je het meeste uit je WoodWick geurkaars?

 • Zorg er voor dat je de WoodWick geurkaars minimaal 2 uur laat branden. Voor de meest ideale geurverspreiding laat je de geurkaars 3 tot 4 uur per keer branden.
 • Zorg er voor dat de houten lont altijd 0,5 cm boven de soja uit steekt. Dit zorgt voor een optimale verbranding en dat betekend dat je veel langer plezier hebt van je geurkaars.
 • Wanneer je de lont wilt trimmen, zorg er dan voor dat de kaars volledig gestold is en tik zachtjes tegen het lont aan. Wanneer je dit doet, breekt het lontje af, herhaal dit tot de houten lont op gewenste lengte is. Vergeet de restjes van het lont niet te verwijderen.
 • Bij de geurkaars van WoodWick is het heel belangrijk dat het bovenste laagje van de kaars gesmolten is, voordat je de kaars uitblaast.
 • Plaats de deksel pas weer op de kaars wanneer de bovenkant van de sojawas is afgekoeld en is gestold.

Voor iedere ruimte in het interieur is er een passende geurkaars. Niet alleen wat geuren betreft, maar ook qua formaat van de kaars. In de woonkamer plaats je een grotere geurkaars dan bijvoorbeeld op het toilet.

Afmetingen en formaten Woodwick geurkaarsen

WoodWick kent 4 verschillende afmetingen als het gaat om de grootte van de geurkaars:
– Ellipse: Dit is de bootvormige geurkaars en heeft een afmeting van 12,1 cm x 19,1 cm x 9,2 cm hoog en gaat 50 branduren mee.
– Large: Dit is de grootste kaars in het assortiment van WoodWick 10,2 cm x 10,2 cm x 17,8 cm hoog en gaat 130 branduren mee.
– Medium: Een mooi formaat met maar liefst 60 branduren en een afmeting van 9,9 cm x 9,9 cm x 11,4 cm hoog
– Mini: De perfecte variant voor op het toilet met een mooie afmeting van 7 cm x 7 cm x 8,3 cm en 20 branduren.

Woodwick geur van de maand

Geur van de maand: Iedere maand scoor je geselecteerde geuren met 25% korting. Deze geuren worden afgestemd op het seizoen en passend bij de maand. De actie is geldig op iedere afmeting van de geurkaarsen *zolang de voorraad strekt.

Leuke feitjes over de WoodWick geurkaarsen:

 • Met een WoodWick geurkaars zorg je voor 90% minder kans op roetvorming.
 • WoodWick kaarsen hebben een natuurlijke basis en zijn hierdoor geschikt bij astma en allergieën.
 • De geurkaarsen zijn niet schadelijk voor de gezondheid
 • Deze geurkaarsen zijn sneller vloeibaar waardoor je een snellere geurafgifte krijgt en deze geur langer blijft hangen.
 • De WoodWick kaarsen branden lang, blijven mooi schoon en blijven koeler dan paraffinekaarsen.
 • Woodwick kaarsen zijn gemaakt uit ecologisch geteelde sojabonen en sojaboonolie, hierdoor zijn de geurkaarsen geheel milieubewust.
 • Er zijn geen chemische of synthetische toevoegingen aan de WoodWick candles toegevoegd!

Woodwick geurkaarsen online bestellen

Zit jij binnenkort weg te dromen bij de overheerlijke geurkaarsen van WoodWick? Bestel snel jouw favoriet online of kom langs bij ons in de winkel:
Azzoro
Beukerstraat 6
7201 LD Zutphen

Deel blog:

Andere blogs

Scroll naar boven